Djelatnost obavljamo od 1995. godine, kada je Nikolina Golubić upisana u Imenik odvjetnika, a od 2008. godine djelujemo kao javno trgovačko društvo. Više od dvadeset godina rada u odvjetništvu omogućuje nam pomicanje granica u ostvarivanju inovativnog i suvremenog pristupa u zaštiti i ostvarivanju prava i obveza stranaka.

Pravne usluge pružamo u različitim područjima djelatnosti domaćih i stranih, fizičkih i pravnih osoba. Aktivno smo sudjelovali u osnivanju, spajanju i preuzimanju trgovačkih društava (npr. osiguravajuća društva, banke, društva koja se bave proizvodnjom i pružanjem usluga) koja uspješno posluju na području Republike Hrvatske i u inozemstvu. Usluge zastupanja i pravnog savjetovanja obavljamo u skladu s važećim propisima, posebice odredbama Zakona o odvjetništvu i Kodeksa odvjetničke etike.

Cilj nam je pružiti kvalitetne, profesionalne i ekonomski isplative pravne usluge i sa strankama izgraditi međusobni dugotrajni odnos utemeljen na uzajamnom povjerenju i poštovanju. Radi omogućavanja kvalitetne pravne podrške poslovanju naših klijenata, u obavljanju svoje djelatnosti surađujemo sa ovlaštenim revizorima, knjigovođama, sudskim tumačima, i drugim stručnjacima.

Tvrtka: GOLUBIĆ I PARTNERI odvjetničko društvo jtd.
Adresa sjedišta: Zagreb, Amruševa 13
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu MBS 080646327 OIB: 33787960971
Raiffeisenbank Austria d.d. IBAN HR9524840081104616694 SWIFT RZBHHR2X
ilustracija